Dansk webshop – Japansk køkkenkunst

Nakushima Damascus er en dansk webshop, der tilbyder lækre japanske damaskusknive i højeste kvalitet til knivskarpe priser. Vi har udviklet vores eget unikke design, der kombinerer det lækre damaskus look med et stilrent skæfte, der sammen udgør en serie af knive med eminent skarphed og enorm holdbarhed. Helt uden at gå på kompromis med prisen.

Vores koncept er nemlig kulminationen af, at vi var trætte af, at knive af høj kvalitet ofte er lig med høje priser – og når priserne er fornuftige, er det typisk ensbetydende med, at det famøse damaskusmønster er forfalsket. Den norm har vi brudt med.

67 lag ægte damaskusstål

Derfor har vi udviklet en knivserie af lækre køkkenknive i 67 lag damaskusstål, der giver det vandlignende look med et VG-10 kernstål. Vi har fundet en perfekt balance mellem vægt, holdbarhed og skarphed, og ved at undgå den gængse detailhandel tilbyder vi et topprodukt til favorable priser.

Vores målsætning er at bringe kvalitetsknive ud i alle danske køkkener. Med en kniv fra Nakushima har du nemlig en kniv for altid, da den med den rette kærlighed vil være din tro følgesvend i køkkenet for livet.

Store ambitioner

På trods af, at vi er nordjyder, tillader vi os at have store ambitioner. Til en start har vi skåret ind til benet for at sikre knive i højeste kvalitet til lige så skarpe priser. Vi har ambitioner om at udvide sortimentet til også at byde på en række andre vitalt køkkengrej, så vi kan højne kvaliteten hele vejen rundt i de danske køkkener. Men vi stiller enorme krav til alle vores produkter, som det også er tilfældet med vores knive. Derfor vælger vi ikke blot det første og – nok ikke det – bedste, der byder sig. I stedet tester vi alle potentielle nylanceringer nøje for at kvalitetssikre alt, vi tilbyder vores kunder.